fbpx

Értékrendem

Én így gondolom, így működöm!

Önbecsülés
Az önmagunkkal kialakított viszony kulcsfontosságú az életünkben. Triviális állítás, ugyanakkor nagyon igaz: magunkat mindenhová magunkkal visszuk. Nem tudunk elbújni saját magunk elöl. Így tehát az első lépés az, hogy szeressük önmagunkat. Fogadjuk el önmagunkat. Tanuljuk meg magunkat az első helyre tenni. Fogadjuk el, hogy ez nem egoizmus, hanem egészséges önszeretet, ami által mi is szeretni tudjuk a családtagjainkat, barátainkat, embertársainkat.
Egészség
Testünk a lelkünk temploma. Óvnunk kell, vigyázni rá. Adjuk meg neki azt, ami jár. Figyeljünk oda a jelzéseire. Sok mindent tolerál, eltűr, ugyanakkor ha egyszer bemondja az unalmast, akkor már csak sírhatunk az egészségünk után! Éppen ezért étkezzünk egészségesen, igyunk elég vizet minden nap, mozogjunk rendszeresen, és szokjunk le a rossz szokásainkról.
Önfejlesztés
Hiszem, hogy az életeden át tartó tanulás az, ami által egy igazán sikeres, örömteli és egészséges életet lehet élni. Minden ember megtalálhatja a saját küldetését. Tenni kell érte, fejlődni, de nagyon megéri. Azért érkeztünk erre a földre, hogy valami maradandót alkossunk.
Célok
Úgy gondolom, hogy akinek leírt céljai vannak, annak az élete a helyes irányba tart. A célok adják meg az irányt. Aki a céljai felé halad az erősebbnek, boldogabbnak, kiegyensúlyozottabnak érzi magát. Több az energiája, magabiztosabb, jobban bízik a saját képességében. Célokkal sokkal egyszerűbb élni!

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Tudod, hogy mivé szeretné válni, és milyen életet élnél, de nem tudod, hogy hogyan is állsz most magaddal?

Szeretnéd, ha a halogatást a cselekvés váltaná fel az életedben?

Segítek neked! Az első lépés egy kérdőív kitöltése. Kattints itt a gombra, töltsd ki a helyzetértékelőt. A kitöltés nem tarthat tovább mint 3 perc. Ennyire egyszerű!