fbpx

Egy személyes történetet szeretnék megosztani veled. Ha már jártál a személyes oldalamon (https://pinczesgaborcoaching.hu/rolam/) akkor olvashattad, hogy én 2012-ben fordultam igazán az önfejlesztés és folyamatos tanulás irányába. Előtte is olvasgattam, nézegettem már ilyen jellegű dolgokat, de az a bizonyos munkahelyi válság volt az igazi fordulópont, ez adott egy löketet, hogy igazán vessem bele magam a témába.

Tudod amikor már gyomor ideged van reggelente, sokszor hányinger kiséretében érsz be dolgozni. Amikor már reggel hétkor azt várod mikor lesz vége ennek a napnak. Ismerős amikor vasárnap este inkább hajnali fél 2-ig tévézel, csak ne legyen ismét hétfő??? -nos ilyen érzések után jöttem rá, hogy változtatnom kell!

Eltelt 7 év és számot vetettem. (Sok szakértő, nem csak a Brit tudósok 😊 egyetért abban, hogy az ember 5 vagy 7 év alatt, professzora válogatja, teljes mértékben kicserélődik, megváltozik, még sejt szinten is.) Mi is történt velem az elmúlt 7 év során? Az összegzés végére magam is megdöbbentem, hogy honnan indultam és hová értem el. Ma pedig úgy látom, hogy ez még mindig csak a kezdet! 😊 Azért, hogy valós példát szolgáltassak neked, egy rövid felsorolást szeretnék megosztani veled az elmúlt 7 év sok-sok eredménye kapcsán:

  • Megházasodtam
  • Van két csodálatos gyerekem
  • Sokkal nagyobb az önbecsülésem
  • Egészséges vagyok és sokkal egészségesebben étkezem
  • Rendszeresen mozgok (heti minimum 2 alkalommal, de a 3-4 is össze szokott jönni időnként)
  • Teljesen megváltozott a gondolkodásmódom
  • Egyéni vállalkozóként tevékenykedem
  • Bevételem stabilan 3,5x nagyobb jelenleg, mint 2012-ben volt
  • Folyamatosan tanulok és képzem magam
  • Éves szinten minimum 25-30 könyvet olvasok el szakmai témákban

Folytathatnám még a sort, ugyanakkor nem azért írom ezt le neked, hogy magamat fényezzem. Pontosan ellenkezőleg! Arra biztatlak, hogy ha meg van benned az égő vágy a változásra, pusztán csak azért ne add fel rögtön az elején mert nem tudod, hogyan vágj bele. Itt vagyok és segítek neked!

Ha szeretnéd, hogy a fenti pontok közül pár a Te életedben is megvalósuljon akkor töltsd ki ezt a kérdőívet: https://valtozasrafel.hu/
–> itt kattints majd a kitöltöm a kérdőívet gombra

Ez az alapja mindennek! Tudnod kell, hogy most hol is állsz! Tudod ez egy olyan orvosi látlelet, diagnózis, amit bizonyára párszor már átéltél életed során.

Tedd meg most ezt az első lépést, és állítsd fel magadnak egy saját diagnózist. Ez lesz a kiinduló pont!

 

Azt már fentebb leírtam (az eredményeim felsorolásával), hogy tudok neked segíteni abban, hogy elindulj a változás útján.

Most szeretném megosztani veled a küldetésemet is. Miért is szeretnék segíteni másoknak, hogy igen is lehet változtatni, igen is lehet boldog és sikeres életet élni! Akarni kell, változni kell, de igen is lehet! Itt olvashatsz a küldetésemről–>  https://valtozasrafel.hu/rolam/

Készen állsz a változásra???

 

Jó gondolkodást kívánok neked!

Javaslom, hogy töltsd ki itt a kérdőívet –> https://valtozasrafel.hu/

Szép napot!

Gábor