fbpx

Referenciáim

Veled mi történt az elmúlt 8 évben?

#

Laczkó Lajos, Győr

“A leghasznosabb a sok kérdés volt számomra, amit hétről-hétre feltettél. Mindig sikerült kimozdítanod a holtpontokról. Biztonságérzetet nyújtott a támogatásod az első lépéseknél. Felébresztetted a bennem szunnyadó gyermeket, akinek vannak álmai és céljai. A közös munkánkig a környezetemnek próbáltam megfelelni. Azóta a saját céljaim megvalósításán dolgozom. Segítettél a nagy célok elérését kis lépésekre, kis feladatokra osztani. Így már semmi sem tűnik elérhetetlennek vagy teljesíthetetlennek.”

$

Antal Ágnes, Szentendre

“Az a hat hónapos coaching, amelyet Gábortól kaptam nagyon érdekes, izgalmas folyamat volt, sokat tanultam. Gábor hatékonyan, konkrét javaslatokkal és folyamatos támogatással segített a tisztán látásban, a fókuszálásban, az időm hatékony beosztásában. Egy jól működtethető módszert adott a kezembe, amely rendkívül sokat segített a céljaim elérésében.”

#

Vágvölgyi Magdi, Budapest

“A feladat, amit az élet elém sodort, hatalmas kihívást jelentett számomra. Gábor személyében olyan segítőt kaptam, aki felkészültségével, tudásával, lelkiismeretes támogatásával, türelmes határozottságával utakat, lehetőséget , más nézőpontokat mutatott meg . Az út, melyen átvezetett, nem volt könnyű, ugyanakkor Gábor támogatása elérhető célokat, biztonságot adó jövőképet adott. A célok kitűzésében, illetve a hozzá kapcsolódó tervek megvalósításában, minden egyes apró lépésnél végig figyelemmel kísért a folyamatos kapcsolattartással, átsegítve a holtpontokon, érzékeltetve, hogy nincs lazsálás, nincs megtorpanás. Az általa átadott tudással a céljaim nem csak ködös álmok, hanem elérhető távolságban lévők és megvalósulásra készek. Most már én is tudom, hogy működik az alábbi idézet: Amiben az emberi elme hinni tud, azt meg is tudja valósítani. Köszönöm Gábor!”

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Tudod, hogy mivé szeretné válni, és milyen életet élnél, de nem tudod, hogy hogyan is állsz most magaddal?

Szeretnéd, ha a halogatást a cselekvés váltaná fel az életedben?

Segítek neked! Az első lépés egy kérdőív kitöltése. Kattints itt a gombra, töltsd ki a helyzetértékelőt. A kitöltés nem tarthat tovább mint 3 perc. Ennyire egyszerű!