fbpx
w

Rólam

Személyes küldetésem az, hogy segítsek embereknek fejlődni, célokat kitűzni és elérni, hogy ezáltal sikeresebb és boldogabb életet éljenek!

Pinczés Gábor

Life coach, tréner

Mi is ez a coaching?
Nos, egy rövid és tömör megállapításban szeretném ezt összegezni neked:
Life coaching: közös munka mely az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az ügyfél, sikeres és boldog legyen.

Én személy szerint 2012-ben egy munkahelyi válság és váltás kapcsán fedeztem fel az önfejlesztés óriási erejét és fontosságát. Ekkor kezdtem el ilyen témájú könyveket olvasni, hanganyagokat hallgatni, és nap mint nap ezek tanácsai alapján élni az életemet.

Eljártam előadásokra, szemináriumokra és hasonlóan nyitott és pozitív gondolkodású emberekkel találkoztam. Majd lett egy személyes coach-om aki ismét hihetetlen lökést adott nekem, felgyorsultam, szárnyaltam a céljaim felé. Ez adta meg a végső lökést, hogy én is Life Coach legyek, és segíthessek másoknak céljaik, álmiaik elérésében.

 

 

8 éve csinálom

Veled mi történt az elmúlt 8 évben?

2012

Az év második felére teljesen lecsökkent az önbizalmam és az önbecsülési szintem is nagyon alacsonyan volt. Ekkor fordultam az önfejlesztés irányába. Kezdetben csak olvastam, majd ilyen önfejlesztő hanganyagok is látókörömbe kerültek. Szépen lassan elindultam a fejlődés útján.

2013

Önbecsülésem szintje növekedett. Találtam új munkát magamnak, jól éreztem magam benne. Megbecsültek és kaptam pozitív visszajelzéseket. Ez az önbizalmamnak is nagyon jótt tett. Folyamatosan olvastam és hallgattam pozitív, motiváló és fejlesztő könyveket és előadásokat. Brian Tracy, Jim Rohn, Tonk Emil, Kerner Tibor, megtöltötték a mindennapjaimat az írásaik vagy előadásaik által. Ekkoriban már kacérkodtam azzal a gondolattal is, hogy egy-egy rendezvényre is szívesen elmennék

2014

Egyre stabilabb és magabiztosabb voltam. Először kissé szkeptiusan, mondhatom úgy is, hogy félve, de ellátogattam egy rendezvényre. Szívem a torkomban dobogott amikor olyan felismerések jöttek, hogy “Atya ég….hiszen ez én vagyok! Valaki más is az én életemet éli?!?” – még jó pár hasonló homlokra ütős felismerést kaptam ezeken a rendezvényeken. Mert az első után már lelkesen látogattam több ilyen önfejlesztő/motiváló rendezvényt. Az év második felében lett egy coachom. Hatalmas lökést adott ez az életemnek. Még inkább elkezdtem hinni magamban.

2015

A coach akivel dolgoztam, egyszerre volt mentor, lelkitárs, barát, külső szemlélődő, szóval úgy minden. Közös munkánk során (a sikerek láttán) egy idő után elkezdte nekem mondani, hogy Gábor, mit szólnál hozzá ha te is elvégeznél egy ilyen life coach képzést? Úgy érzem, hogy erre te maximálisan alkalmas vagy.
– Nem, nem, én erre még nem állok készen. Válaszoltam. Ezt egy jó pár alkalommal még eljátszottuk, de a gondolat már ott motoszkált a fejemben. Aztán szépen lassan megérett a gondolat és belevágtam. 

2016

2016. áprilisában szereztem meg az oklevelemet, amire nagyon büszke voltam és vagyok. A közös munka és képzés nekem annyit adott, hogy már az önmagában megérte. Képzésem alatt az elmélet mellett sok gyakorlati tapasztalásban volt részem. Továbbá az önismeret egy nagyon fontos eleme volt a tanulási folyamatnak. Azóta pedig emberekkel dolgozom együtt, hogy őket segítve egy szebb és boldogat életet élhessenek rohanó világunkban.

2019

Trénerré váltam. Ez a terület nagyon jól ki tudja egészíteni a Coaching folyamataimat. Önismeret, kommunikáció és identitás terén rengeteget adott nekem. Meggyőződésem, hogy ezen ismeretek által még inkább hatékonyan és eredmény orientáltan tudok együttműködni emberekkel, csoportokkal. Az elégedett visszajelzések pedig azt igazolják, hogy valóban helyesek a meglátásaim.

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben?

Tudod, hogy mivé szeretné válni, és milyen életet élnél, de nem tudod, hogy hogyan is állsz most magaddal?

Szeretnéd, ha a halogatást a cselekvés váltaná fel az életedben?

Segítek neked! Az első lépés egy kérdőív kitöltése. Kattints itt a gombra, töltsd ki a helyzetértékelőt. A kitöltés nem tarthat tovább mint 3 perc. Ennyire egyszerű!